Hírek, aktualitások

Tájékoztató a 2020/2021-es Tanévnyitó ünnepéllyel, és a tanévkezdéssel kapcsolatban

Kedves szülők!

Pótvizsga időpontja: 2020. augusztus 24. 9.00

A 2020/2021-es tanév tanévnyitó ünnepségét rendhagyó módon tartjuk iskolánkban a fertőzésveszély elkerülése végett. 2-8. évfolyamos tanulóink számára 2020. szeptember 1-én tartunk osztályfőnöki órák keretében az osztálytermekben rövid tanévkezdő ünnepséget a délelőtti órákban. Ünneplő ruha nem kötelező, de a csinos, rendezett öltözéknek örülnénk.

Elsős tanulóink számára 2020. augusztus 27-én, csütörtökön 16.00 órai kezdettel tartunk tanévnyitó ünnepséget az iskola hátsó udvarán. Kérjük, hogy a gyerekek ünneplő ruhában érkezzenek. Kérjük, hogy a hozzátartozók tartsák be az előírt 1,5 méteres távolságot az udvaron, az iskolán belül pedig kötelező a maszk viselése. A tanévnyitó ünnepség után az elsős szülők számára szülői értekezletet tartunk. Kérjük, hogy lehetőség szerint gyermekeik hazakíséréséről gondoskodjanak. Amennyiben ez nem megoldható, felügyeletet az iskolában biztosítunk.

Az első tanítási nap 2020. szeptember 1. Ezen a napon 4 osztályfőnöki óra lesz minden tanulónk számára. Órák után a tanulók hazamehetnek, akik ebédet igényelnek, azok étkezés után. Amennyiben gyermekük nem megy haza órák után, jelezzék írásban az üzenőfüzetben, hogy hány órakor és kivel (kísérővel vagy egyedül) fog hazamenni. Kérjük, hogy iskolatáskát a gyerekek hozzanak magukkal, ekkor fogják megkapni a tankönyveket is.

Gyermekek étkezésével kapcsolatos igényeinek az alábbi módon adhatják le:
http://vasarhelyisuli.hu/?p=123

A 2020/2021-es tanévvel kapcsolatos információkról szülői értekezleten kapnak tájékoztatást szeptember első heteiben.

Minden közérdekű információt a Krétán keresztül fogunk küldeni a tanév során, így kérjük, hogy rendszeresen ellenőrizzék az alkalmazást, azon belül az üzenetek, értesítések és faliújság funkciókat. Iskolánk Kréta belépő linkje:
https://klik037021003.e-kreta.hu/Adminisztracio/Login

Tags

Leave a comment