Hírek, aktualitások

Szülői értekezletek időpontjai

Tisztelt Szülők!

A koronavírus járvány terjedésének megfékezése érdekében bevezetett digitális oktatás megterhelő volt mind a családok, mind a pedagógusok számára. Helytállásukért, türelmükért ezúton is szeretnénk köszönetet mondani.

Mindannyian igyekeztünk, hogy a lehető legtöbbet kihozzuk ebből a kényszerhelyzetből, de az internet, a megfelelő eszközök, vagy éppen az idő hiánya miatt ez az oktatási forma nem pótolhatja – különösen a kisebb tanulók esetében – az iskolai oktatást, a tanítókkal, tanárokkal való személyes konzultációt, az osztályközösséggel megélt tanórákat.

Azért, hogy iskolánkban ne kelljen bevezetni a 2020/2021-es tanévben a távoktatást, össze kell fognunk, hogy megpróbáljuk elkerülni a vírus terjedését és tanulóink, munkatársaink megbetegedését.

Kérjük ezért, hogy az alábbi tájékoztatót olvassák el figyelmesen, és az abban leírtakat tartsák és gyermekeikkel is tartassák be.

Lehetőség szerint, a tanév megkezdését követően családjukkal is igyekezzenek elkerülni az olyan rendezvényeket, ahol megfertőződhetnek. Tartsák be a hatóságok által meghozott szabályokat, hogy elkerülhessünk egy a tavaszi időszakban elrendelt karanténhoz hasonló intézkedést.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük!

Tanévnyitó ünnepséget a 2-8. osztályosok számára nem tartunk.

Az első tanítási napon (szeptember 1.) négy osztályfőnöki órát tartunk minden osztálynak. Ezután a diákok hazamehetnek. Ha felügyeletet kérnek erre a napja, az üzenőfüzetbe jelezzék. Az első napon minden tanuló megkapja a tankönyveket.

A szülői értekezletek időpontja:

1.o       2020. augusztus 27. (csütörtök) 16.30

2.o       2020. szeptember 3. (csütörtök) 16.00

3.o       2020. szeptember 3. (csütörtök) 17.00

4.o       2020. szeptember 2. (szerda) 16.00

5.o       2020. szeptember 4. (péntek) 16.00

6.o       2020. szeptember 3. (csütörtök) 16.00

7.o       2020. szeptember 7. (hétfő) 16.00

8.o       2020. szeptember 7. (hétfő) 16.30

A helyszín időjárástól függően az udvaron, illetve az iskola azon termeiben lesz, ahol a megfelelő távolság tartható a szülők között. Erről az iskolába érkezéskor tájékoztatjuk a szülőket.

A szülői értekezleteken a tanulók és szülők tanév eleji adategyeztetésével egyidejűleg minden szülő adja meg az általa leggyakrabban használt, érvényes e-mail címét, amelyet a KRÉTA rendszerbe az osztályfőnök beír. Így a szülők e-mailben is értesülhetnek a KRÉTA naplóba való bejegyzésekről.

Kérjük a Tisztelt Szülőket, hogy a szülői értekezleten viseljenek maszkot!

Leave a comment