Hírek, aktualitások

RAJZPÁLYÁZAT nagycsoportos óvodások számára

Vár a Vásárhelyi! – rajzpályázat

Pályázat kiírása: Sajnos a pandémiás időszakban a nagycsoportos gyerekek nem tudnak megismerkedni az iskolával, nincs lehetőség arra, hogy játékos keretek között belekóstolhassanak az iskolai életbe. Ezért készítettünk egy bemutató kisfilmet iskolánk életéről diákszemmel, így az óvodás gyerekeknek is van lehetőségük kicsit megismerkedni az iskolai léttel.

Pályázat témája: Te milyennek képzeled el leendő osztálytermedet, milyen a te álomiskolád? Álmodd meg, rajzold le, és küldd el nekünk, mi pedig kiállítást szervezünk belőle, a legszebb rajzokat pedig jutalmazzuk! Inspirációért, ötletekért látogass el honlapunkra, és nézd meg iskolabemutató kisfilmünket!

Pályázati feltételek: A pályaművek A4-es vagy A3-as méretű rajzlapra készüljenek! Annak érdekében, hogy minél szebb legyen a rajzod, kérjük, hogy színes filctollal vagy olajpasztell krétával/ élénk színű zsírkrétával színezz! (Ha megoldható, kerüljük a színes ceruza használatát.)

A pályázatra nagycsoportos, iskolába készülő óvodások jelentkezését várjuk!

Jelentkezés a pályázatra: A pályaműveket iskolánk portáján kérjük leadni. A rajzok hátoldalán kérjük feltüntetni a pályázó nevét, életkorát, illetve az óvoda vagy szülő elérhetőségeit (cím, telefonszám, e-mail cím).

Címünk: Vásárhelyi András Tagiskola

8100, Várpalota, Tési út 3/b.

A pályázatok beküldési határideje: 2021.03.05.

A pályázat értékelése: A beérkezett alkotásokat szakmai zsűri bírálja el. A legjobb rajzok készítői kisebb ajándéktárgyakban részesülnek.

A beérkezett munkákat iskolánk facebook oldalán is közzétesszük, melyekre 2021.03.08.-03.12.-ig lehet szavazni: facebook/vasarhelyiandrastagiskola

A legtöbb szavazatot gyűjtött alkotás közönségdíjban részesül.

A beérkezett pályaművek a Krúdy Gyula Városi Könyvtár kirakat galériájában lesznek megtekinthetők.

Leave a comment