Hírek, aktualitások

Iskolai felügyelet és nyári napközi igénylése

Tisztelt Szülők!

Szeretném megköszönni kollégáim nevében is a gyerekek és a szülők eddig mutatott kiváló hozzáállását és munkáját a digitális távoktatásban. Szeretnénk kérni még egy kis kitartást a tanév végéig, számítunk továbbra is az együttműködő közös munkára.

Dr. Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár úr 2020. május 20-i bejelentésének megfelelően a tanév végéig, 2020. június 15-ig érvényben marad a tantermen kívüli, digitális munkarend. 

2020. június 2-tól június 26-ig valamint augusztus 24-től augusztus 28-ig iskolánkban is van lehetőség tanulóink felügyeletére. A gyermekfelügyeletben részt vevőknek június 2. és 15. között elsősorban felzárkóztató, tanulást támogató tevékenységeket lehet szerveznünk, június 16. és 26. és augusztus 24. és 28. között pedig már a következő tanévre is készülhetünk. Június 26-ig az étkezést biztosítjuk a gyerekeknek.

2020. június 2-tól oktatási céllal találkozhatnak az iskolában a pedagógusok és a tanulók, tarthatunk a kis csoportos konzultációkat és az egyéni felkészítéseket az elmúlt hónapok tudásának megerősítéséért vagy az esetlegesen lemaradó tanulók felzárkóztatásáért. Javasolhatunk konzultációt azon diákjainknak, akik felzárkóztatásra szorulnak, bukásra állnak valamely tantárgyból, illetve kevéssé vettek részt a digitális oktatásban.

Feladatunk, hogy a lehető leghamarabb felmérjük, milyen igény mutatkozik a nyári szünet alatt gyermekfelügyelet, illetve napközis táborok biztosításra. Kérem Önöket, hogy amennyiben gyermekük számára iskolánkban gyermekfelügyeletet kérnének június 2. és 26. valamint augusztus 24. és 28. között, az alábbi email címre (vasarhelyia8100@gmail.com) küldjék el pontos igényünket (gyermek neve, kért felügyelet pontos dátuma és időtartama, étkezés igénye) legkésőbb 2020. május 25. hétfő délutánig.

Amennyiben 2020. június 29. és augusztus 21. között napközis tábort igényelnének, szintén az alábbi email címre (vasarhelyia8100@gmail.com) küldjék el igényünket (gyermek neve, napközis tábor igényelt ideje) legkésőbb 2020. május 25. hétfő délutánig.

Köszönjük a kitartásukat, a türelmüket!

Üdvözlettel,

Dobos Andrea

tagintézmény-vezető

Tags

Leave a comment