Beiratkozás

Kedves érdeklődő szülők!

VÁR A VÁSÁRHELYI!

Köszöntjük a Vásárhelyi András Tagiskola honlapján! A Beiratkozás menüpont alatt találnak meg minden információt az általános iskola első évfolyamára való beiratkozásról. Honlapunkat folyamatosan frissítjük, így érdemes rendszeresen visszalátogatni hozzánk!

Nagy és nehéz döntés előtt állnak, hiszen nagycsoportos gyermekük szeptembertől belecsöppen egy általános iskola életébe, és kis elsősként – búcsút mondva óvodájának – megismerkedik a betűk és számok varázslatos világával. Ehhez Önök a legmegfelelőbb iskolát szeretnék választani gyermeküknek.

Sajnos a jelenlegi járványhelyzet nem tette lehetővé, hogy az Iskolába készülök programunkat megtarthassuk, amely során a leendő első osztályos gyerekek megismerkedhettek volna iskolánkkal, szokásainkkal, felkészíthettük volna őket a zökkentőmentes iskolakezdésre, és játékos Ovi Suli keretében az iskolaérettséghez szükséges képességeiket fejlesztettük volna. Ezt a programot szeretnénk most – amennyire csak lehet – az online térbe áthelyezni, ezzel megkönnyítve az Önök döntését az iskolaválasztás kapcsán.

Iskolánk honlapján (http://vasarhelyisuli.hu) a Beiskolázás menüpontban találják meg a Vásárhelyi András Tagiskola bemutatkozó kisfilmjét, a leendő első osztályról szóló tájékoztatót. Az iskolakezdéshez szükséges képességek erősítéséhez az Iskolába készülök menüpont alatt találnak játékos feladatokat, tanácsokat iskolánk pedagógusaitól.

Érdemes követniük iskolánk facebook oldalát is, hiszen az iskolába készülő nagycsoportos gyerekeknek meglepetéssel készülünk! https://facebook.com/vasarhelyiandrastagiskola

A 2021/2022-es tanévre vonatkozóan az általános iskolai beiratkozás 2021. április 15-16-án lesz. Részletes tájékoztatót várhatóan márciusban tudunk majd adni a beiratkozás menetéről.

Amennyiben szeretnének naprakész információkat kapni a beiratkozással, programjainkkal kapcsolatban, az alábbi email címen jelezhetik igényüket, valamint feltehetik kérdéseiket a leendő elsős tanító néninek, illetve az iskola vezetőségének. email: vasarhelyiandrastagiskola@gmail.com

Várjuk gyermeküket szeretettel iskolánkban!

Bozzayné Pintér Krisztina (Krisz néni) leendő elsős tanító

Dobos Andrea tagintézmény-vezető

Elérhetőségeink:

Vásárhelyi András Tagiskola

8100 Várpalota

Tési út 3/b

06/30-811-3919

vasarhelyiandrastagiskola@gmail.com

facebook.com/vasarhelyiandrastagiskola