Akkreditált Tehetségpont vagyunk!

Akkreditált Tehetségpont vagyunk!

Iskolánk 2019. áprilisa óta akkreditált tehetségpontként gondoskodik a tehetséges tanulók fejlesztéséről, mentorálásáról.

Évtizedes hagyománya van a művészetek oktatásának. Kiemelten foglalkozunk a rajzos tehetségek felkarolásával, s számukra a lehető legszélesebb palettán oktatjuk a rajztechnikákat, módszerek. A gyerekek rendkívül sikeresek, évről évre számos rajzpályázaton vesznek részt, és ezeken rendszerint helyezést is érnek el.


A rajz mellett a zenei tehetségek gondozása is kiemelt feladatunk. Az iskola énekkarában van lehetősége fejlődni azoknak a diákoknak, akik éneklésben, zenében tehetségesek.

Aktívan működik alsós és felsős sportkör, valamint a Kosárpalánta program.

Informatika és média-kommunikáció szakköröket működtetünk, ahol nem csak a képszerkesztést, videószerkesztést ismerhetik meg. Iskolánkban évek óta nagy hagyománya van a Sulipercek nevű iskolaújság megjelenésének, melyet iskoláink tanulói szerkesztenek tanáraik segítségével. A Sulipercek újság évente két alkalommal jelenik meg.

Együttműködünk a Magyar Képzőművészeti Egyetemmel, melynek keretében támogatott művészetpedagógiai tevékenységeket és programokat valósíthatunk meg. E program kapcsán a Magyar Képzőművészeti Egyetem partnerintézményévé váltunk.

Leave a comment