Iskolába készülök!

Iskolába készülök!

Kedves érdeklődő szülők!

Nagy és nehéz döntés előtt állnak, hiszen nagycsoportos gyermekük szeptembertől belecsöppen egy általános iskola életébe, és kis elsősként – búcsút mondva óvodájának – megismerkedik a betűk és számok varázslatos világával. Ehhez Önök a legmegfelelőbb iskolát szeretnék választani gyermeküknek.

Hamarosan megnyitjta kapuit iskolánk a leendő első osztályos kis diákok és szüleik előtt. Szeretnénk segíteni a beiskolázás előtt álló szülőket és leendő elsős gyermekeiket abban, hogy az óvodából az iskolába való átmenet a lehető legzökkenőmentesebben történjen, ezért elindítjuk Ovi-Suli programunkat, amellyel – reméljük – megkönnyítik az iskolára való felkészülést. Ezzel a programmal lehetőséget adunk arra, hogy megismerjék leendő elsős tanítónkat, iskolánkat és pedagógus csapatunkat.

Honlapunk Iskolába készülök menüpontja alatt találnak meg minden lényeges információt a beiratkozással, felkészüléssel kapcsolatban.
Az elsős beiratkozás várhatóan 2022. április 21-22. között lesz. Ennek módja még nem ismert, ezért érdemes figyelemmel kísérni a honlapunkat, facebook oldalunkat (facebook.com/vasarhelyiandrastagiskola).

Amennyiben nem szeretne lemaradni a legfrissebb információkról, anyagokról, valamint kérdése lenne a leendő első osztállyal kapcsolatban, vagy csak kapcsolatba szeretne lépni a leendő elsős tanító nénivel, az alábbi email címen kérhet tájékoztatást: vasarhelyiandrastagiskola@gmail.com

Beiskolázással kapcsolatos bejegyzéseink:

Iskolánk körzetes utcái

Vár a Vásárhelyi András suli!

Beiskolázás a 2021/2023-as tanévre

Leendő 1. osztályos tanító bemutatkozása

Az iskolaérettség kritériumai

Ovi-Suli program

Taneszközlista 1. osztályosok számára

Bemutatkozó kisfilmünk – Vásárhelyi suli diákszemmel

Leave a comment