Beiskolázás a 2022/2023-as tanévre

Beiskolázás a 2022/2023-as tanévre

Kedves érdeklődő szülők!

Szeretettel köszöntjük Önöket a Vásárhelyi András Tagiskola honlapján. Nagy és nehéz döntés előtt állnak, hiszen nagycsoportos gyermekük szeptembertől belecsöppen egy általános iskola életébe, és kis elsősként – búcsút mondva óvodájának – megismerkedik a betűk és számok varázslatos világával. Ehhez Önök a legmegfelelőbb iskolát szeretnék választani gyermeküknek.

Ovi-Suli programunk keretében több alkalmat is biztosítunk arra, hogy az iskolába készülő nagycsoportos óvodások és szüleik megismerhessék leendő tanítójukat, iskolánkat és pedagógus csapatunkat.

Iskolánk honlapján az Iskolába készülök menüpontban találnak meg minden információt a beiskolázásról, az Ovi-Suli programról, a leendő első osztályos tanító néniről és iskolánkról.

Érdemes követniük iskolánk facebook oldalát is, hiszen aktuális híreinket, iskolánkban folyó munkáról itt kaphatnak egy kis ízelítőt. https://facebook.com/vasarhelyiandrastagiskola

A 2022/2023-as tanévre vonatkozóan az általános iskolai beiratkozás várhatóan 2022. április 21-22-én lesz. Részletes tájékoztatót várhatóan márciusban tudunk majd adni a beiratkozás menetéről.

Amennyiben szeretnének naprakész információkat kapni a beiratkozással, programjainkkal kapcsolatban, az alábbi email címen jelezhetik igényüket, valamint feltehetik kérdéseiket a leendő elsős tanító néninek, illetve az iskola vezetőségének. email: vasarhelyiandrastagiskola@gmail.com

Üdvözlettel,

Őri Erika leendő elsős tanító

Dobos Andrea tagintézmény-vezető

Tags

Leave a comment